Zonne-energie voor Hotel Houthavens

Het nieuwe hotel in de Amsterdamse Houthavens wordt voorzien van zonnepanelen. Zowel het Moxy hotel als het Residence Inn hotel, beide gesitueerd in hetzelfde gebouw en beide een formule van Marriott, krijgen hiermee een duurzame stroomvoorziening!
 
Het nieuwe hotel herbergt de twee formules van Mariott. De twee formules hebben ieder een eigen lobby en ook een compleet andere stijl. De “Moxy”-formule, de splinternieuwe designformule van het Mariott, is gericht op het jonge en hippe publiek en heeft 120 kamers. Het luxere “Residence Inn” is gericht op gasten die langere tijd in het hotel verblijven en heeft 60 long-stay suites. Door de twee formules is er voor ieder wat wils en voelen jong en oud zich straks thuis in het Mariott in de Houthavens. 
 
De hotels krijgen naast de zonnepanelen op het dak ook een WKO voor een duurzame opwekking van warmte en koude. Er wordt energiezuinige apparatuur gebruikt, daglicht wordt optimaal benut via een atrium en het gebouw voldoet aan de nieuwste isolatie-eisen. Kortom, de Houthavens herbergt vanaf nu een splinternieuw state-of-the-art en zeer modern hotel voor jong en oud, voor short- en long-stay!
 

 

Zonnepanelen-op-dak-Marriott-Houthavens

 

Heren2

Interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Bel ons op +31 20 61 89 365 of +5999 787 7200