Startschot ontwikkeling Marie Pampoen

Willemstad – De werkzaamheden bij Marie Pampoen zijn afgelopen dinsdag officieel van start gegaan. Deze werkzaamheden maken deel uit van het masterplan voor de algehele ontwikkeling van Marie Pampoen.

Het project voor de ontwikkeling van Marie Pampoen is een initiatief van het ministerie van Economische Ontwikkeling (MEO) samen met het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) en het ministerie van Gezondheid, Milieu en Natuur (GMN). Het project houdt in dat het gebied vanaf de pier tot bij het sportveld ontwikkeld wordt tot een recreatiepark voor de bewoners van Marie Pampoen en voor bezoekers. De coördinatie van het project staat onder verantwoordelijkheid van de Curaçao Tourist Board (CTB) en Heren2 Caribbean bv is belast met de implementatie van het masterplan voor de ontwikkeling van Marie Pampoen.

De werkzaamheden zijn begonnen bij het westelijke gedeelte vlakbij het sportveld. Het is de bedoeling dat de werkzaamheden te Marie Pampoen West per december 2016 gereed zijn. Als de werkzaamheden volgens planning verlopen, zal het project in zijn geheel voltooid zijn per eind 2017.

Bron: Antilliaans Dagblad

Klik hier voor meer informatie over het project.

Heren2

Interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Bel ons op +31 20 61 89 365 of +5999 787 7200