Servicepunt voor Houthavens bij parkeergarage

De Houthavens beschikt sinds kort over een servicepunt voor informatie over en toezicht op de omgeving en de parkeergarage. Bij de toegang van de parkeergarage is een kantoorcontainer geplaatst van waaruit een medewerker informatie geeft en toezicht houdt.

Het servicepunt is voor kantoren in de Houthavens een uitkomst. Medewerkers en bezoekers kunnen hier direct terecht met vragen over de omgeving en de parkeergarage en kunnen indien mogelijk direct geassisteerd en geholpen worden. De service container wordt echter voor meerdere activiteiten ingezet. Bezoekers van de Houthavens kunnen bij de informatielocatie terecht om vragen te stellen over allerhande zaken met betrekking tot de Houthavens.

De Houthavens streeft naar een nette, veilige en makkelijk te gebruiken garage. Dankzij de service container wordt dit gerealiseerd. De persoon die als aanspreekpunt is aangesteld, assisteert waar nodig bij problemen met in- en uitrijden. Verder wordt er sinds de komst van het servicepunt toezicht gehouden op de garage en omgeving, waardoor de veiligheid gewaarborgd wordt.

servicepunt-de-houthavens

 

Heren2

Interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Bel ons op +31 20 61 89 365 of +5999 787 7200