Kitchen Republic in de Houthavens

Food start-ups krijgen de kans om zich in gepaste snelheid te ontwikkelen dankzij Kitchen Republic; de nieuwe culinaire broedplaats in Amsterdam West.

Kitchen Republic wordt een food incubator: culinaire broedplaats voor food-start-ups – de ondernemers krijgen een rustige werkplek waar hun jonge ideeën, met de hulp van experts, langzaam kunnen groeien. Vaak beginnen deze foodies thuis met hun avontuur, maar gaan onderuit omdat ze onervaren zijn en te snel groeien. Bart-Jan Veldhuizen (28) werkte in de Verenigde Staten met twee grote Food Incubators en besloot dat Amsterdam er ook een moest hebben. Samen met Emma Veerhuis (25) – mede oprichter en eigenaar van vanchefs.com – is hij bezig met het opzetten van Kitchen Republic.

Kitchen Republic zal de eerste Foodbusiness Incubator in Amsterdam voor lokale food-startups worden. Ze hebben een commerciële keuken van ca. 500 m², er is kantoor- en opslagruimte en ze helpen deze startende entrepreneurs met hun kennis en expertise. Zo zullen ze een helpende hand geven met marketing en distributie en advies geven over sales en boekhouding. Op deze manier willen ze de drempel voor kleine food-start-ups verlagen en kleine bedrijven laten groeien.

Op 1 mei zal Kitchen Republic haar deuren openen in de Houthavens en op vrijdag 4 september gaan de deuren open voor het publiek om kennis te maken met hun Members, en uiteraard hun producten!

Klik hier voor meer informatie.

Heren2

Interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Bel ons op +31 20 61 89 365 of +5999 787 7200