Heren2 Caribbean zoekt nieuwe collega (m/v)

Technisch beheerder vastgoed / Bouwkundig projectleider

Functie

Als aanvulling op ons team op Curaçao zijn wij op zoek naar een allround bouwkundig projectleider/ technisch beheerder vastgoed (m/v). De gezochte kandidaat heeft een bouwkundige achtergrond en zal zich bezighouden met het beheer van vastgoed en de voorbereiding en de uitvoering van diverse bouwprojecten in het Caribisch gebied. De kandidaat staat daarbij in direct contact met de opdrachtgevers, aannemers en overige betrokkenen.

Dagelijkse werkzaamheden zijn onder andere:

  • Het dagelijks uitvoeren van vastgoedbeheerstaken (coördinatiewerkzaamheden ten behoeve van groot- en klein onderhoud van gebouwen) voor diverse gebouwen.
  • Het uitvoeren van opnames en het opstellen van meerjaren onderhoudsplannen en opnamerapporten.
  • Het organiseren van selectieprocedures en aanbestedingen.
  • Het uitvoeren van projectmanagement werkzaamheden, waaronder het aansturen van bouwteams, het houden van dagelijks toezicht (directievoering) op bouwwerken, het opstellen van adviezen en maken van verslagen van bijeenkomsten en het maken en bewaken van planningen en bouwbudgetten.
  • Het erop toezien dat de uitvoering van het werk geschiedt binnen de daartoe gestelde tijd, budget en afspraken. Het houden van toezicht in een resort op Curaçao behoort ook tot de mogelijkheden.
  • Het overleggen met de directie van Heren2, opdrachtgever, aannemer(s) en andere ‘stakeholders’ (adviseurs, etc.).
  • Het technisch uitwerken van bouwkundige tekeningen.

Profiel

De kandidaat heeft minimaal een MBO-diploma, een HBO/WO-denkniveau en heeft relevante ervaring (minimaal 3 jaar) in het vakgebied. Hij/zij heeft uitgebreide ervaring met het technisch beheer van commerciële vastgoedobjecten (groter dan 500m2), is dynamisch, representatief, past in ons team van gedreven professionals, is ambitieus, resultaatgericht, pragmatisch, denkt ‘out of the box’ om tot oplossingen te komen, kan zowel zelfstandig als in teamverband werken, handelt snel, is daadkrachtig en communiceert goed. Verder heb je geen 9-5 mentaliteit en draag je bij aan de verdere uitbouw van de opdrachtenportefeuille van Heren2. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, is een vereiste. Papiamentu en Spaans zijn een pré. Daarnaast zijn goede vaardigheden in Microsoft Excel, Word en Outlook essentieel. De beheersing van Autocad en MS Projects is een pré.

Wij bieden

Een interessante baan in een prettige, professionele werkomgeving op basis van een 40-urige werkweek. Een aanstelling voor minder uren (tussen 20-40 uur per week) is tevens ook bespreekbaar. Daarnaast bieden wij een marktconforme vergoeding aan en is in beginsel zowel een freelance contract als een contract in dienstverband (bepaalde tijd) bespreekbaar.

Het bedrijf

Heren2 is een multidisciplinair architecten- en stedenbouwkundig ontwerpbureau en vastgoedbedrijf, bestaande uit een team met ervaren specialisten, voornamelijk actief op het gebied van ontwerp, bouwmanagement, (her)ontwikkelen van stedelijke gebieden en vastgoed. Momenteel werken we aan diverse bouwprojecten op een aantal eilanden van de voormalige Nederlandse Antillen.

Uw reactie

Graag ontvangen wij per e-mail voor vrijdag 17 juni 2022 uw sollicitatiebrief, CV en eventuele portfolio en referentiebrieven. De referentiebrieven dienen opgesteld en getekend te zijn door huidige of voormalige opdrachtgevers van de kandidaat.  

Uw e-mail kunt u richten tot:

Heren2 Caribbean B.V.
T.a.v. I. Huerta
(info@heren2.net)

Heren2

Interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Bel ons op +31 20 61 89 365 of +5999 787 7200