• Houthavens

  In de Houthavens creëert Heren2 300.000 m² creatieve bedrijvigheid. Heren2 heeft het gebied de afgelopen jaren herontwikkeld tot een modern, levendig bedrijvenpark.Gelegen pal naast het centrum van Amsterdam, maar toch op slechts luttele minuten van de ring, geniet de Houthavens een unieke locatie aan het IJ. Daardoor is het oprecht Work with a view. De nieuwbouw in de Houthavens is door Heren2 individueel ontworpen omdat grensverleggende bedrijven, grensverleggende architectuur verdienen. Inspiratie en innovatie stromen weer door de Houthavens.Naast een goed functionerend bedrijfsgebied wordt de Houthavens ook een plek waar het aangenaam verblijven is voor zowel de werknemers van de vele bedrijven die er gevestigd zijn alsmede voor de bewoners van de naast gelegen woonwijken. Dit wordt gerealiseerd door de openbare ruimte duurzaam en hoogwaardig in te richten. De havens krijgen door de aanwezigheid van bruisende horeca en culturele bezigheden, zoals het Theater Amsterdam, weer levendige kades.www.dehouthavens.com

  Lees meer over Houthavens
 • Oranjewerf

  Sinds juni 2015 maakt de Oranjewerf onderdeel uit van de portefeuille van Heren2. Gelegen aan de Nieuwendammerdijk in Amsterdam Noord, zijn hier onder andere scheepsreparatiewerven en kantoorruimte voor de creatieve industrie te vinden.

  Het gebied functioneert momenteel goed en is in die zin een waardevolle toevoeging aan de portefeuille van Heren2. Daarnaast Heren2 heeft de ambitie om het gebied rondom de scheepsreparatiewerven op midden tot lange termijn te transformeren tot een woon- en werkgebied, die een brug slaat tussen de schoonheid, traditie en rust van de Nieuwendammerdijk en het thans stoere industriële nautische karakter van de locatie.

  Lees meer over Oranjewerf

Heren2

Interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Bel ons op +31 20 61 89 365 of +5999 787 7200