Porcellis

The roots of the Houthavens and the surrounding water are expressed in the nautical styled building ‘Porcellis’ at the head of the area. This building sits on top of the largest parking garage of the Houthavens. The rooftop terrace offers spectacular views of the skyline of Amsterdam. The generous and representative double height main entrance to the Danzigerkade offers a view on the new ‘Houthaven’ and the centre of Amsterdam.Generous glass façades provide a 360 degree view and the building is accentuated by the detailing and materials, which are continued in the interior. The publicly accessible café is the central public function of the Houthavens and will be a meeting place.

Location Porcellis, Amsterdam
Contracter Houthavens Beheer
Assignment Project Development
Total size 13.000 m²
Duration 2013 - 2015

Contact

ing. Paul Heering

Senior Projectmanager

+316 51 90 00 95

Heren2

Interested? Contact us to discuss the possibilities.
Call us at +31 20 61 89 365 or +5999 787 7200