Ruwbouw Danzigerkade 85 bijna gereed

De ruwbouw aan de Danzigerkade 85 is bijna gereed. Het betonskelet van in totaal 9 bouwlagen is in een tijdsbestek van ruim drie maanden gemaakt.

De staalconstructie van de bovenste bouwlaag, waarin een auditorium moet worden gerealiseerd, wordt begin mei 2017 geplaatst. Hiermee wordt het hoogste punt bereikt.

Naast het bedrijfsgebouw is er inmiddels ook gestart met de uitvoering van het naastgelegen gebouw, aan de Danzigerkade 125. Begin mei wordt er een begin gemaakt met het plaatsen van de hoofddraagconstructie. Deze wordt eveneens uitgevoerd in prefab beton.

Heren2 realiseert zowel het bedrijfsgebouw als het naastgelegen gebouw voor huurder PVH. Samen met het Porcellis-gebouw vormen de drie gebouwen een campus. In deze gebouwen worden alle bedrijven die onderdeel zijn van de PVH Europe, waaronder Calvin Klein en Tommy Hilfiger, samengevoegd. De PVH Campus biedt een bijzonder drie-in-een concept. MVSA Architects heeft drie gebouwen ontworpen die bij elkaar horen, maar ieder een duidelijke eigen identiteit hebben meegekregen.

 

 

Heren2

Interesse? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Bel ons op +31 20 61 89 365 of +5999 787 7200